Turte cu iaurt

de Miha in Piine, 19 Mar 2010 | 15725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita sare
  • faina cat cuprinde, sa iasa un aluat ca cel de paine, usor lipicios
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu iaurt:

Bicarbonatul si sarea se amesteca cu putina faian, apoi se pun peste iaurt. Se framanta, adauagand faina, cate putin, pana obtinem un aluat asemanator celui de paine.

Alautul obtinut se lasa sa se odihneasca vreun sfert de ora, dupa care se taie bucati.Fiecare bucata de aluat se intinde in mainile unse cu ulei sau pe masa, cum va este mai usor.

Se coc in tigaie, fara ulei, pe ambele parti.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

20.03.2010, 11:15

nu am mai mancat turte de cand eram mica si ne facea mama..bune erau

crisad 1

20.03.2010, 18:11

mi-am adus aminte de copilarie cand ne facea mama turte le mancam cu branza rasa si unt (cat erau fierbinti ) bune rau

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:19

Eu zic ca e de bine, daca ma uit si nu ma mai ia cu pofte! SAu pentru ca tocmai am mancat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine Paysan cu cimbru verde