Turte banatene

de Lau in Dulciuri, 14 Noi 2014 | 6816 vizualizari

 

Multumesc Gaby pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • un varf cutit bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • 1ou
  • 1 lingura ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte banatene:

Intr-un bol mai adanc adaugam faina,facem o gaura in mijloc adaugam laptele caldut,amestecat cu bicarbonatul,oul batut si cele 2 linguri ulei.

Framantam cca 10 min dupa care acoperim vasul si lasam la odihnit cca 10 min,

Intindem aluatul de cca 1 cm grosime pe masa infainata,ungem uniform cu o lingura ulei si impaturim aluatul.

Lasam departe cca5 min(l-am lasat 15min) dupa care intindem din nou o foaie de grosimea cca 5 mm.Taiem patrate pe care le vom praji in uleiul incalzit pe ambele parti.

Le servim cu dulceata sau simple.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte banatene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]