Trunchi de merlucius in pesmet

de burdulea56 in Peste, 16 Apr 2010 | 7864 vizualizari

 

Se serveste cu lamaie, sau sos racoros.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi merlucius,
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua,
  • faina alba,
  • pesmet,
  • ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merlucius in pesmet:

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de la coada spre cap si ramane doar sira spinarii. Se sareaza si se piperaza, se da prin faina, prin ou apoi prin pesmet si se pune la prajit, la foc potrivit.

Se prajeste pe ambele parti, se serveste cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius in pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:33

si eu sunt mare amatoare de peste........................foarte bun , Lenutica.

burdulea56 1

26.04.2010, 22:58

Bun, bun Medi, asa e.

adry88 1

20.05.2011, 11:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]