Trunchi de merlucius in pesmet

de burdulea56 in Peste, 16 Apr 2010 | 7545 vizualizari

 

Se serveste cu lamaie, sau sos racoros.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi merlucius,
  • sare,
  • piper,
  • 2 oua,
  • faina alba,
  • pesmet,
  • ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merlucius in pesmet:

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de la coada spre cap si ramane doar sira spinarii. Se sareaza si se piperaza, se da prin faina, prin ou apoi prin pesmet si se pune la prajit, la foc potrivit.

Se prajeste pe ambele parti, se serveste cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius in pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de somon afumat cu legume si sos tartar