Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2016 | 4198 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, dacă se anunță musafiri în ultima clipă ;) P.S. Mereu am un aluat de foietaj în congelator, pentru musafiri surpriză ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj,
  • Felii subțiri de bacon,
  • Muștar clasic,
  • Cașcaval felii,
  • Ou 1 bucată pentru uns,
  • Semințe de in, susan, dovleac, floarea soarelui.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval:

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de cașcaval, se taie aluatul în fâșii cât să cuprindă ingredientele, apoi se rulează în diagonală, că să se obțină efectul de trandafir și se pun în forme termorezistente de brioșe. Se ung cu ou bătut, apoi se presară semințele și se dau la copt, în cuptorul preincins cca 20 de minute la 200 grade. Se servesc calde dar și reci. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Geanina87 1

31.03.2016, 08:37

Panacris 1

31.03.2016, 14:10

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de linte cu susan