Tortulet inimioara

de lia maria in Torturi, 13 Feb 2012 | 5113 vizualizari

 

De Valentine’s day , ceva simbolic si cu multa dragoste!

 

INGREDIENTE

  • ½ pachet foietaj Bella
  • 1 plic crema instant de vanilie
  • 250ml lapte
  • 2 lingurite zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 lingurite dulceata de capsuni
  • Jeleuri

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet inimioara:

Intindem foaia de aluat pe planseta infainata si decupam cu ajutorul unei forme, 4 inimioare. Punem bucatile de aluat in tava tapetata cu hartie, peste ele punem alta hartie de copt si o tava deasupra (ca sa nu se umfle aluatul, prea tare in pene). Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’, la foc mare. Lasam blaturile la racit si intre timp pregatim crema conform instructiunilor de pe plic.

Asezam un blat pe farfurie, il ungem cu 1 lingurita de dulceata si cu un pos, in care am pus crema, decoram mai intai de jur imprejur, apoi mijlocul . Adaugam bombonelele jeleu, pe care le apasam bine in crema si deasupra punem cel de al doilea blat. Decoram cu dulceata si crema .

Ps: dintr-o foaie am decupat 4 inimioare 13/13cm si am realizat 2 tortulete.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

21.04.2012, 21:31

La Muuulti muuulti ani fericiti Lia...din toata inima...esti o persoana deosebita si imi esti draga!

lia maria 1

21.04.2012, 21:55

Va multumesc din suflet tuturor Va iubesc !!!!

dakris 1

21.04.2012, 22:43

La multi ani cu sanatate, fericire si implinri, Lia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Elegance si 3 ani de Bucataras!