Tortulet inimioara

de lia maria in Torturi, 13 Feb 2012 | 5939 vizualizari

 

De Valentine’s day , ceva simbolic si cu multa dragoste!

 

INGREDIENTE

  • ½ pachet foietaj Bella
  • 1 plic crema instant de vanilie
  • 250ml lapte
  • 2 lingurite zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 lingurite dulceata de capsuni
  • Jeleuri

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet inimioara:

Intindem foaia de aluat pe planseta infainata si decupam cu ajutorul unei forme, 4 inimioare. Punem bucatile de aluat in tava tapetata cu hartie, peste ele punem alta hartie de copt si o tava deasupra (ca sa nu se umfle aluatul, prea tare in pene). Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’, la foc mare. Lasam blaturile la racit si intre timp pregatim crema conform instructiunilor de pe plic.

Asezam un blat pe farfurie, il ungem cu 1 lingurita de dulceata si cu un pos, in care am pus crema, decoram mai intai de jur imprejur, apoi mijlocul . Adaugam bombonelele jeleu, pe care le apasam bine in crema si deasupra punem cel de al doilea blat. Decoram cu dulceata si crema .

Ps: dintr-o foaie am decupat 4 inimioare 13/13cm si am realizat 2 tortulete.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

21.04.2012, 21:31

La Muuulti muuulti ani fericiti Lia...din toata inima...esti o persoana deosebita si imi esti draga!

lia maria 1

21.04.2012, 21:55

Va multumesc din suflet tuturor Va iubesc !!!!

dakris 1

21.04.2012, 22:43

La multi ani cu sanatate, fericire si implinri, Lia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]