Tort RALUCA

de marcela1979 in Torturi, 5 Mar 2011 | 7111 vizualizari

 

facut de colega mea Raluca .Eu sunt cu pozele aici...

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort de cacao din comert
  • 250 ml lapte
  • 1 plic cu crema pentru prajituri de vanilie
  • esenta de migdale
  • frisca hulala 500 ml
  • ornamente de cacao
  • zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort RALUCA:

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de migdale.

Crema se face conform instructiunilor de pe pachet.

Frisca se bate bine.

Pe un platou se aseaza o parte din blat ,se insiropeaza si se pune crema,se pune a doua parte ,se insiropeaza din nou si se pune restul de crema.Se pune si a treia parte de blat se insiropeaza si se pune frisca .

Se niveleaza si se orneaza cu ornamente de cacao.

Se lasa la frigider pana se incepe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort RALUCA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]