Tort Kinder Pinguin

de angyb in Torturi, 23 Ian 2012 | 6848 vizualizari

 

A venit si randul tortului .Traducerea mesajului de pe tort este "in 3 viata va fi mai frumosa" "la multi ani!" Sotia sarbatoritului a ramas de putin timp insarcinata asa ca am sarbatorit 2 evenimente.

 

INGREDIENTE

  • Pt. 1 blat
  • 5 oua
  • 200 g zahar 
  • 1 pahar de ulei (200ml)
  • 1 pahar de lapte
  • 200 g faina
  • 30 g cacao
  • 1 plic de drojdie instant pt. dulciuri (am pus poza sper ca se gaseste si la noi)
  • 600 ml frisca
  • 350 g nutella
  • Glazura:
  • 250 g ciocolata menaj
  • 50 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kinder Pinguin:

Bateti ouale cu zaharul. Se adauga uleiul, zaharul si faina amestecata cu cacao si drojdia(puteti pune praf de copt). Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz si se pune in cuptor la 150 de grade pana trece testul scobitorii

Taiati blaturile in 2 (eu am facut 2 pt.ca trebuia sa fac un tort pentru vreo 20 de persoane.)

Bateti frisca spuma si puneti jumatate din cantitate pe primul blat.

Borcanul de nutella (sau orice crema de ciocolata aveti) se pune intr-o craticioara cu apa fierbinte pana cand se inmoie ca sa se poate intinde peste frisca.

Cantitatea de frisca ramasa se intinde peste stratul de nutella

Glazura:Topiti ciocolata impreuna cu laptele pe baine marie si cand s-a racit putin intindeti peste tort.

Marginile le-am decorat cu ciocolata plastica .

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kinder Pinguin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

angyb 1

24.01.2012, 14:17

Mai am un pic veniti?

lacrimioara 1

24.01.2012, 21:50

super buna aceasta praji imi place la nebunie

babi5 1

17.12.2014, 19:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]