Tort Hello Kitty

de gaby_gabytza in Torturi, 8 Oct 2013 | 5971 vizualizari

 

Tortul e facut pentru fetita mea care azi implineste 1 anisor :D

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri cacao neagra
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • crema
  • 500 ml frisca
  • struguri
  • decor
  • frisca
  • 50 g ciocolata neagra
  • colorant rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Hello Kitty:

Blat - albusurile le mixam bine cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu uleiul pana se albesc. Amestecam faina cu praful de copt si cacaoa. Peste albusurile spuma adaugam galbenusurile omogenizam si la final adaugam amestecul de faina. Amestecam cu o lingura de lemn cu miscari usoare. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea cca 30 minute. Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care scoatem pe un gratar si lasam sa se raceasca complet.

Frisca o mixam bine

Dupa ce s-a racit blatul il taiem in 3 felii si il insiropam. Adaugam peste prima foaie frisca si deasupra bobite de struguri (spalate si scurse bine de apa).
Adaugam a 2 a foaie insiropam adaugam frisca si bobite de struguri. Adaugam a 3a foaie si dam la frigider.

Am topit ciocolata cu 1 lingura unt am adaugat peste frisca si am mixat pana sa omogenizat. Dam din nou la rece.

Am imprimat pe o foaie hello kitty si cu ciocolata topita am facut conturul.Am lasat sa se raceasca bine si am luat cu grija foaia.

Am decorat cu frisca alba fata si tricoul frisca amestecata cu colorant rosul. Am dat la rece pana in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Hello Kitty" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu vin rosu si crema de capsune