Tort fulg de nea

de stratulatgeorgiana in Torturi, 6 Feb 2013 | 4642 vizualizari

 

Un cadou deosebit si delicios...

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 10lg zahar
  • 10lg faina
  • 1plic zahar vanilinat
  • 2plicuri crema de trufe cu rom si ciocolata
  • 500ml lapte
  • martipan
  • colorant alimentar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort fulg de nea:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana devin spuma,apoi se adauga faina in ploaie, se amesteca usor sa nu se lase,se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se baga la cuptor la foc mediu.

Dupa ce s-a copt se lasa la racit si apoi se taie in trei..se insiropeaza si se umple cu crema de ciocolata,trufe si rom,(preparata dupa indicatiile de pe plic) si bucati de visine.La final se adauga martipanul pe deasupra si se orneaza dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fulg de nea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]