Tort "Eugenia"

de rodicamaria in Dulciuri, 13 Aug 2011 | 45567 vizualizari

 

Simplu de facut,nu aveti nevoie de cantitati fixe,fiecare dupa imaginatie.Pentru o tava de 20*26 aprox.am avut nevoie de :

 

INGREDIENTE

  • 8 pachete biscuiti tip Eugenia (de Dobrogea  folosesc eu intotdeauna)
  • 1 plic Budinca de la Dr.Otker(de care vreti voi)
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 lingurita praf cafea instant(ness Iakobs)
  • 500 ml+100-150 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Eugenia":

Cei 100-150 ml lapte se amesteca cu ness-ul si se incalzesc putin.Biscuitii Eugenia se inmoaie in aceasta compozitie.Nu se lasa mult sa nu se fleceasca.Se introduc pe rand in lichid si se scot dupa 1-2 min.Se aseaza direct in vasul in care vreti sa faceti tortul.

Dupa aceea se prepara budinca dupa indicatiile de pe plic si se toarna fierbinte peste Eugenii.

Se lasa sa se raceasca si se da la frigider,peste noapte.

Bineinteles ca eu nu am mai avut rabdare si am taiat-o dupa vreo doua ore.Tot din cauza ca nu am mai avut rabdare nici nu am ornat-o.Se poate manca cu frisca,ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Eugenia"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu gem de prune