Tort Diplomat cu portocale

de oana_pisicutza16 in Torturi, 21 Sep 2011 | 9006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua 
  • 400  zahar
  • 3 plicuri gelatina 
  • 1 litru de frisca
  •  Foi de pandispan 
  •  100 g Stafide 
  •  Compot de ananas
  •  Portocale sau alte fructe  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu portocale:

- Se bat ouale cu zaharul la foc mic pana se dizolva zaharul (se amesteca in continuu ca sa nu se prinda).

- Intre timp se pune gelatina la intarit in 150 ml apa calduta. Stafidele se pun la inmuiat in apa calduta.

- Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga gelatina intarita si se raceste toata compozitia in apa rece. Dupa ce s-a racit se adauga stafidele, fructele taiate marunt si ¾ frisca.

- Separat se taie foile de pandispan dupa forma tavii pentru tort.

- Se pune compozitia in interiorul foilor isi se acopera cu o alta foaie.

- Se lasa la frigider aproximativ 3 ore.

- Se orneaza tortul cu frisca ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort inima de cacao cu cirese si crema de vanilie