Tort diplomat cu piscoturi

de Gabitsa in Torturi, 12 Feb 2014 | 4115 vizualizari

COMENTARII (11)

deyutzky 1

12.02.2014, 23:34

Super tort! Bine ai venit!

MotanLaOale 1

12.02.2014, 23:37

Alexandra Burz 1

13.02.2014, 10:18

tare bun si aromat

Rocsi 1

13.02.2014, 11:04

Bine ai venit

babi5 1

13.02.2014, 12:06

Pushaa 1

13.02.2014, 13:02

bine ai venit!

_Alina_ 1

13.02.2014, 15:25

Bun venit!

MIUTA 1

13.02.2014, 16:34


Bun venit

Gabitsa 1

13.02.2014, 21:19

Multuuumesc !:*:* fetelor...sper sa devenim prietene

Ligia Bxl 1

19.06.2014, 16:20

Gelatina stiu ca nu se pune la fiert ca-si pierde din proprietati,tie cum ti-a iesit tortul,sa intarit?sunt curioasa sa stiu cum se comporta la fierbere

Gabitsa 1

25.06.2014, 18:47

Da ,mi-a iesit bine , desi acum daca vreau sa il mai fac inca odata , nu imi mai iasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie si caramel cu nuca