Tort diplomat cu iaurt de visine

de Bya Ralu in Dulciuri, 7 Noi 2016 | 3468 vizualizari

 

Super bun si super usor ,eu am avut iaurt grecesc de visine,a iesit exact pe gustul meu :))
A fost ziua surioarei asa ca i-am  pregatit un tort surpriza :) http://www.bucataras.ro/retete/tort-diplomat-cu-iaurt-si-ananas-79562.html
Imi pare rau pt poze da nu am reusit sa fac ziua :(

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • 400 ml smantana varsata 30%
  • 500 gr iaurt grecesc cu visine
  • 1 cutie de ananas rondele+ 1 cutie ananas cuburi
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 plic de gelatina
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu iaurt de visine:

Rondelele de ananas se pun la scurs intr-o sita.

Piscoturiile se dau prin compotul de ananas pe ambele parti,si se aranjeaza intr-o tava cu pereti detasabili de tort,de diametrul de 22 cm.

Rondelele de ananas se aranjeaza de jur imprejurul formei.

Gelatina se hidrateaza in 100 ml apa rece pentru 5 minute.Se pune la bain-mariesi se lasa pana devine lichida.

Smantana varsata se scoate din frigider,se mixeaza bine cateva minute pana se intareste,se adauga zaharul pudra si esenta de vanilie si gelatina lichida si iaurtul grecesc.

Jumatate din ananasul cuburi se lasa la scurs si se amesteca cu crema de smantana si iaurt.

Se amesteca bine si se toarna in tava de tort.

Se orneaza cu rondelele de ananas ramase si cu bucatelele de ananas.

Se acopera cu o folie si se lasa peste noapte la frigider.!

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu iaurt de visine" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Langosi