Tort diplomat cu dulceata de porumbe

de violeta30 in Torturi, 24 Feb 2015 | 4523 vizualizari

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

24.02.2015, 13:13

Bun bun

Panacris 1

24.02.2015, 18:57

Teo 1

24.02.2015, 21:10

Deci, piscoturile nu au nevoie de sirop?

MotanLaOale 1

24.02.2015, 21:32

violeta30 1

24.02.2015, 22:33

Teo am specificat la inceput ca nu se insiropeaza, iar la sfarsitul retetei ca se vor inmuia de la sine din excesul de umiditate, iar crema se va intari ! M-am facut inteleasa acum ?

stefydeea 1

25.02.2015, 12:22

yummy,ador prajiturile cu fructe

monik80 1

19.03.2015, 08:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu pepene galben, prune si kiwi