Tort din piscoturi

de Alexa95 in Torturi, 6 Sep 2010 | 7029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • crema de patiserie(pt frisca)
  • crema cu gust de ciocolata de la dr.oetker
  • creioane pt decor de la dr.oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din piscoturi:

Pentru inceput se prepara frisca si crema si se dau la frigider.

Intr-o farfurie adanca se pun 1-2 lingurite de cafea si se adauga apa.Se amesteca cu lingurita si se inmoaie piscoturile,dupa care se aseaza pe un platou.[Ideal este ca piscoturile sa fie inmuiate bine in cafea,pentru ca dau un gust mai bun;)]

Se realizeaza 3 straturi de piscoturi si intre ele se pune crema.Incepand cu al 3 lea strat se acopera tortul cu frisca.Intr-o punga se pune o lingura de crema si se rupe coltul putin pentru a orna.Cu ajutorul creioanelor pentru decor putem decora tortul cum dorim noi.

Daca doriti puteti adauga si fructe in tort.De preferat ar fi bananele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

mena29 1

06.09.2010, 19:30

Laly 1

06.09.2010, 23:46

Si din partea mea bine ai venit printre bucatarasi.Super tortuletul

gaby_duceag 1

06.09.2010, 23:47

bun venit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si banane