un desert delicios de post pentru cine iubeste clatitele.......
Pentru inceput mixam in robot nuca de cocos cu apa plata timp de 1 minut pana obtinem o pasta alba omogena.Adaugam uleiul si mai mixam 1 minut.
Golim amestecul din vasul robotului in vasul mixerului, adaugam apa minerala, sarea, praful de copt si incorporam faina.
Incingem o tigaie antiaderenta,portionam cu polonicul clatitele, le coacem pe ambele parti.
Cremele,care nu sunt altceva decat budinci... se prepara separat, inlocuim laptele,vezi instructiunile de preparare trecute pe ambalaje, cu apa plata.In plus, adaugam in fiecare budinca cate 50 gr margarina pe care o incorporam amestecand cat este noevoie.
Dupa ce am preparat budincile, asamblam tortul.
Avem nevoie de 15 clatite. Plus stafidele pe care le lasam la hidratat in esenta de rom
Inainte de a aseza prima clatita,presaram o lingura de zahar pe platou,pentru ca tortul nostru sa nu se lipeasca de platou.
Asezam prima clatita si ungem cu crema alba, de cocos.
Asezam a doua clatita, ungem cu crema maro, de ciocolata.
Si tot asa,pana epuizam cele 15 clatite.
Din cand in cand mai adaugam cateva stafide din loc in loc....
Cu crema ramasa decoram dupa inspiratie tortul.
Dam la rece desertul pentru cel putin o ora,portionam si servim!
Pofta buna!!