Tort de ananas

de alen14 in Torturi, 2 Ian 2013 | 4633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 pachete margarina
  • 250 gr zahar pudra
  • 800 gr smantana
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 2 cutii de compot de ananas
  • 4 cutii piscoturi
  • frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ananas:

6 galbanusuri se bat cu 2 pachete de margarina, zahar pudra, frisca, zahar vanilat. Se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi se adauga ananasul din compot. Cu sucul se inmoaie piscoturile. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema si tot asa pana terminam compozitia.

Lasam peste noapte la frigider, iar a doua zi punem frisca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]