Tort cu piscoturi, mascarpone si visine

de deyutzky in Torturi, 14 Sep 2014 | 18258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare de piscoturi
  • 1 compot de visine 720 g
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 plic intaritor frisca
  • 250 g mascarpone
  • zahar pudra dupa gust
  • 1 plic tort gelee
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piscoturi, mascarpone si visine:

In primul rand mixam frisca cu intaritorul si o amestecam cu mascarponele. Dam compozitia la frigider pentru cca 30 de minute.

Intr-o tava cu peretii detasabili punem piscoturi de jur-imprejurul peretilor tavii. Pentru a avea stabilitate, taiem piscoturile la unul din capete.

In interiorul tavii punem un strat de piscoturi pe care le insiropam in compotul de visine.

Adaugam 1/2 din compozitia de frisca, iar peste frisca punem visine din compot pe care le curatam de samburi.

Mai adaugam un strat de piscoturi insiropate in compot si imediat restul de frisca.

Deasupra punem visine cu tot cu samburi care au fost date prin zahar si turnam peste ele compozitia din plicul de tort gelee preparata conform instructiunilor de pe plic.

Dam tortul la frigider pentru 1-2 ore, dupa care ii scoatem inelul detasabil si legam in jurul lui o panglica de satin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi, mascarpone si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inima cu mousse ciocolata si visine