Tort cu piscoturi, mascarpone si visine

de deyutzky in Torturi, 14 Sep 2014 | 19564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare de piscoturi
  • 1 compot de visine 720 g
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 plic intaritor frisca
  • 250 g mascarpone
  • zahar pudra dupa gust
  • 1 plic tort gelee
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piscoturi, mascarpone si visine:

In primul rand mixam frisca cu intaritorul si o amestecam cu mascarponele. Dam compozitia la frigider pentru cca 30 de minute.

Intr-o tava cu peretii detasabili punem piscoturi de jur-imprejurul peretilor tavii. Pentru a avea stabilitate, taiem piscoturile la unul din capete.

In interiorul tavii punem un strat de piscoturi pe care le insiropam in compotul de visine.

Adaugam 1/2 din compozitia de frisca, iar peste frisca punem visine din compot pe care le curatam de samburi.

Mai adaugam un strat de piscoturi insiropate in compot si imediat restul de frisca.

Deasupra punem visine cu tot cu samburi care au fost date prin zahar si turnam peste ele compozitia din plicul de tort gelee preparata conform instructiunilor de pe plic.

Dam tortul la frigider pentru 1-2 ore, dupa care ii scoatem inelul detasabil si legam in jurul lui o panglica de satin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi, mascarpone si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de vara