Tort cu piscoturi

de gaby_gabytza in Torturi, 17 Noi 2011 | 5636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • cafea
  • crema 1
  • 5 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 1 l lapte
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri faina
  • 1 plic gelatina
  • crema 2
  • 400 g iaurt simplu
  • 1 plic gelatina
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri dulceata de struguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piscoturi:

Pregatim o tava cu pereti detasabili, o tapetam cu folie alimentara.

Pregatim crema a doua: galbenusurile le mixam bine cu zaharul, faina si laptele il punem pe foc amestecand continuu. Lasam sa se raceasca si adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic, apoi adaugam esenta la final.

Cat se raceste crema o pregatim pe prima crema, amestecand iaurtul cu dulceata, ciocolata topita si gelatina facuta conform instructiunilor de pe plic, turnam in tava si dam la rece. Cand s-a racit crema a doua se toarna peste prima.Se niveleaza si se adauga piscoturile inmuiate in cafea, se da iar la rece minim 2 ore. Dupa ce se raceste o rasturnam pe o farfurie si o decoram cu ciocolata razuita si trandafiri din bomboane sugus. Se poate decora cu frisca sau se poate servi doar asa simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella