Tort cu iaurt

de adry88 in Torturi, 4 Sep 2012 | 5946 vizualizari

 

sursa ionela

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • Crema
  • 300 ml iaurt simplu
  • 300 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 100 g zahar
  • visine
  • Decor
  • frisca
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

BLATUL-albusurile le batem spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,

Galbenusurile se amesteca cu uleiul(ca la maioneza)se incorporeaza in albusuri,

Adaugam faina si amestecam cu o lingura cu miscari usoare,

Turnam compozitia in tava si se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam blatul sa se raceasca foarte bine,

Mixam frisca bine,adaugam iaurtul care l-am amestecat cu zaharul,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si omogenizam,

Asezam blatul in tava in care am copt (cu pereti detasabili)il insiropam bine dupa care adaugam 1/2 din crema,visine fara samburi si restul de crema,

Dam tava la frigider pana se intareste,

Scoatem tortul pe un platou si decoram cu frisca si visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]