Tort cu crema capuccino

de gaby_duceag in Torturi, 23 Apr 2010 | 8860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6oua
  • 2pahare faina cernuta
  • 2pahare zahar
  • 2linguri cacao
  • 3linguri ulei
  • un praf de sare
  • crema:
  • 600ml frisca
  • 5linguri capucino
  • un intaritor frisca
  • 2linguri zahar pudra
  • sirop:
  • 300ml cafea preparata
  • decor:
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema capuccino:

blatul

separam albusurile de galbenusuri

albusurile le batem spuma cu praful de sare si zaharul adaugat treptat

incorporam galbenusurile

adaugam in ploaie faina cernuta. cacaoa si la urma uleiul

amestecam usor

coacem intr-o forma de tort 25",la foc mic,40min

(a crescut fff bine)

 

crema:

mixam frisca cu capuccino,intaritorul si zaharul pudra pana ce capata o constenta ferma

 

taiem blatul in 3

insiropam cu cafea si intindem frumos intre blaturi, crema si ornam

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema capuccino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]