Tort cu branza si visine

de gaby_gabytza in Torturi, 22 Iun 2013 | 7249 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat

  • 13 piscoturi
  • 15 biscuiti

crema

  • 1 kg branza
  • 5 linguri lapte
  • 300 g zahar pudra
  • 1 esenta lamaie
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • visine
  • 1 plic gelatina

decor

  • ciocolata
  • 1 lingura unt

sirop

  • compot visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu branza si visine:

Stoarcem branza de zer daca are si o dam la frigider 30 min.Dupa o mixam bine cu laptele si zaharul pudra.Adaugam visinele spalate si fara samburi, esenta,nuca de cocos si plicurile de zahar vanilat.La sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvata in 100 ml apa si preparat conform instructiunilor de pe plic

Pregatim o tava cu inel detasabil si asezam piscoturile trecute prin compot de visine.Rasturnam crema peste piscoturi si asezam biscuiti deasupra peste toata crema.

Topim o ciocolata neagra impreuna cu untul pe baie de aburi si rasturnam pe toata suprafata biscuitilor.La sfarsit decoram cu cateva visine si dam la frigider cca 2-3 ore inainte sa-l servim

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios