Tort Cappucino

de Zamfira in Torturi, 30 Mar 2012 | 13739 vizualizari

 

Arome ...Italy....o cafea tare....hmmmm....o felie de tort?

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 linguri zahar pudra
  • 10 linguri faina
  • 8 oua
  • 1 praf de copt
  • 2 lingurite ness
  • 150 gr. nuci prajite si taiate marunt
  • Crema
  • 2 cutii mascarpone
  • 200 gr. frisca
  • 150 gr. zahar pudra vanilata
  • 2 pliculete capucino
  • Sirop si ornat
  • cafea la filtru (tare si fara zahar), aproximativ 2 cafele
  • cacao si ciocolata razuita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Cappucino:

Blatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, faina, nucile prajite, praful de copt si ness-ul.

Coacem blatul, aproximativ 40 minute (foc potrivit). Dupa racire vom taia blatul in 3 parti egale.

Crema: batem putin crema de mascarpone cu frisca, adaugam zaharul pudra vanilat, pliculetele de cappucino.

Insiropam foile de blat cu cafea tare si le ungem cu crema. Tortul il ungem cu crema si pe exterior, apoi presaram cacao si ciocolata razuita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Cappucino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]