Tort Alex

de - Andreea - in Torturi, 6 Iul 2013 | 6583 vizualizari

 

Un tort minunat,aromat si foarte simplu de facut.Din lipsa de timp am folosit un blat cumparat insa se poate inlocui cu un blat de pandispan facut in casa !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 blat tort
  • 500 ml frisca lichida
  • 50 gr ciocolata rasa
  • 1 cutie piersici in sirop
  • 200 gr ciocolata pentru decor
  • 100 gr arahide in ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Alex:

Blatul il impartim in trei parti egale.Fiecare parte o insiropam cu siropul de la piersici.

Se pune pe un platou primul blat.Se orneaza cu frisca batuta bine ,piersici taiate cubulete si ciocolata data prin razatoare.

Se pune peste acestea ,cel de-al doilea blat si repetam:frisca,piersici si ciocolata.

Se aseaza si cel de-al treilea blat.Il invelim cu frisca.Pe margini ornam cu ciocolata.

Cu ajutorul unui posh ornam cu frisca si partea de deasupra a tortului.

In mijloc punem ciocolata rasa iar in jur punem arahidele in ciocolata.

Se tine la frigider pina in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Alex" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

07.07.2013, 08:03

Dia...la mine nu s-a murdarit.Poate ca erau de la frigider si dupa ce le-am pus pe tort,am pus tortul imediat in frigider

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 21:42

mmm...minunat tort

- Andreea - 1

06.11.2013, 17:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de post - La multi ani, florilor!