Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter

de Bucataras in Ton, 10 Noi 2012 | 4969 vizualizari

 

O reteta de Ton cu legume usor de preparat in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ton (sau alt peste)

  • Ciuperci feliate

  • Ardei rosu felii

  • Lamaie

  • 2 linguri de ulei de masline

     
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter:

Pestele se sterge cu servete de hartie, se sareaza si se unge cu ulei. Peste legume se pune o lingura de ulei, se amesteca.

Griller-ul (sau orice vas Zepter de frigere) se incinge pana cand acul termocontrolului ajunge la inceputul zonei verzi.

Se pune pestele in vas si langa el legumele. Se pune capacul si se lasa  1 minut.

Se intoarce pestele pe partea cealalta, se amesteca legumele, se pune capacul, se lasa iar 1 minut, se opreste focul, se lasa cu capacul pus cam 3 minute si se poate servi.

reteta advertorial Zepter. Zepter si bucataras.ro te invata sa folosesti corect vasele Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline