Tochitura munteneasca

de Bucataras Monica in Porc, 28 Feb 2016 | 3350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 300 g carnati
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper
  • 200 ml. vin alb/rosu
  • 100 ml. apa
  • 3 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • telemea (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura munteneasca:

Carnea se taie cubulete, iar carnatii ii taiem rondele. In uleiul incins adaugam ceapa taiata solzisori,dupa ce devine sticloasa punem cubuletele de carne si lasam sa se inabuse,apoi adaugam carnatii, mai lasam 10 minute si punem vinul ,100 ml apa si frunzele de dafin, acoperim si lasam la fiert in jur de 45 minute.Daca este nevoie mai adaugam apa sau vin. Dupa ce au trecut cele 40 de min condimentam cu sare si piper,adaugam cele 3 linguri de bulion diluat in apa ,punem usturoiul taiat feliute si mai lasam inca 10 minute la fiert. Se serveste alaturi de  mamaliguta  si ou ochi.Deasupra radem branza(optional)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura munteneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

28.02.2016, 21:58

MotanLaOale 1

29.02.2016, 16:17

mirela0911 1

29.02.2016, 20:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari cu ceapa