Tochitură – Multicooker

de madi_marin in Porc, 18 Noi 2013 | 6645 vizualizari

 

Ceva bun, dar nu pentru cine ţine post. Vinovatul? Multicooker, bineînţeles.Rezultat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 1 cârnat afumat
  • 1 lingură de pastă de tomate
  • 4 căţei usturoi
  • piper
  • ulei
  • 2 ouă
  • mălai
  • brânză de oaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură – Multicooker:

Carnea se spală, se şterge şi se taie cubuleţe.

Cârnatul se taie rondele.

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează pe modul FRY. Când s-a încins uleiul, se adaugă rondelele de cârnat şi se lasă să se rumenească uşor. Se pun apoi  carnea , usturoiul tocat mărunt şi puţină apă. Se lasă să se înăbuşe  împreună, apoi se pune şi pasta de tomate şi se mai adaugă apă.

Când sosul a scăzut se pune un praf de piper şi se ţine totul la cald până se pregăteşte mămăliga, din care se modelează bile pe care le umplem cu câte un cubuleţ de brânză de oaie.

La fiecare porţie se pun carne, bile de mămăligă umplute, câte un ou ochi şi se presară deasupra puţină brânză rasă fin.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu bucățele de porc