Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni

de nico15 in Porc, 17 Noi 2010 | 19021 vizualizari

COMENTARII (26)

lia maria 1

17.11.2010, 13:49

frumosa povestioara dar si mancarica

Rocsi 1

17.11.2010, 14:49

madi_marin 1

17.11.2010, 14:51

.....fara cuvinte.....

Dana Cristea - pusikmea 1

17.11.2010, 14:53

nadina73 1

17.11.2010, 16:11

felicitarimancarica ta e grozava

MotanLaOale 1

17.11.2010, 16:18

asta da traditie!

andruus_k 1

17.11.2010, 16:31

corina241 1

17.11.2010, 16:36

minunat

Sidy 1

17.11.2010, 17:20

Eu din tochitura asta minunata am mai mancat Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti dau furcutele ca am lins farfuria

Mihaela11_jo 1

17.11.2010, 17:25

O mancare delicioasa condimentata cu o poveste deosebita!

Bucataras 1

17.11.2010, 17:32

iar mie, in plin post, nu mi ramine decit emoticonul asta:

diaconta 1

17.11.2010, 17:46

felicitari atat pot sa zic nu pot sa deschid gura,ca salivez prea tarevorba Bucatarasului,doar asta ne ramane privind la mancarea asta delicioasamacar de-ar fi monitorul 3D

divainbucatarie 1

17.11.2010, 18:00

Felicitari!!! si 5

Ina 1

17.11.2010, 18:43

Felicitari, nico15 ! Bine mai gatesc ialomitzencele astea, asa-i ? Preparatul arata foarte bine

mena29 1

17.11.2010, 21:19

felicitari

nico15 1

17.11.2010, 21:27

Va multumesc tuturor pentru aprecieri, asa este Sidy si cred ca si Mihaela11, au mai servit o portie, dar eu va mai ofer o pertie.
Pofta buna si multumesc pentru comentarii.
Nico

Teo 1

17.11.2010, 21:36

vai,,,,,,,ce m-am delectat cu aceasta poveste acoperita de colbul amintirilor !merita povestita si la gura sobei !

epurasha2bb 1

18.11.2010, 10:05

minunat draga Nico! ai un talent de povestitor! si fotografia cea veche are un farmec aparte! reteta e grozava si mi-a facut mare pofta![

marcela1979 1

18.11.2010, 10:06

ce bunatate

burdulea56 1

18.11.2010, 10:22

Ce buntate Nico, am gatit deja dupa reteta ta si a lui Tanti Florica, de aceea afirm ca e o bunatate. Parca am vazut cu achii mei, tot ce ai povestit, ai si aici talent.

epurasha2bb 1

18.11.2010, 10:36

Nico mai exista si acum Butoiul rosu? poate il vizitam odata!

nico15 1

18.11.2010, 16:23

Nu din pacate nu m-ai exista de mult timp, din pacate.
Nico

vanilla 1

19.11.2010, 14:17

foarte frumos povestita!!!

lacry81 1

07.08.2011, 12:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

ieri la 20:34

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca