Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea

de Bya Ralu in Porc, 16 Feb 2013 | 5821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • ficat de porc
  • 1 cabanos/
  • piept de pui
  • sare,piper,busuioc,boia dulce
  • foi de dafin
  • vin rosu
  • 2 catei de usturoi/ulei de masline
  • Pentru mamaliga: malai,sare
  • 1 ou
  • telemea de vaca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea:

Carnea se taie cubulete, cabanosul il taiem marunt. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si se pune carnea la calit, se lasa cateva minute sa se caleasca bine, se stinge cu vinul rosu, se asezoneaza cu condimente ,pune 1 pahar de apa si lasam la foc mic sa fiarba. Usturoiul se striveste ,se taie marunt si se pune peste carnea aproape facuta, se lasa sosul sa scada adaugam si foile de dafin.

Se prepara mamaliga, oul ochi se aseaza in farfurie. Radem telemeaua deasupra oului

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana prieteniei