Tochitura ardeleneasca

de Bya Ralu in Porc, 6 Mar 2012 | 8048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne porc(ceafa)
  • jumatate piept de pui
  • vin rosu
  • condimente
  • malai,oua,parmezan
  • 1/2 ardei gras rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura ardeleneasca:

Se taie carnea cubulete(eu am folosit ceafa de porc pentru ca are si putina grasime) si se pune la calit in ulei de masline. Dupa 5 minute se adauga vinul rosu (1 paharel mic) si se lasa sa se inabuse. Adaugam si ardeiul gras taiat cubulete si se adauga apa cat sa acopere si 1 lingura de bulion si condimentele necesare (sare, piper, boia dulce).

Separat se pune apa in ceaun si putina sare, cand incepe sa fiarba se adauga malaiul pentru a face o mamaliguta!

Tochitura in 30 minute este gata. Pregatim si cate un ou ochi si presaram peste ou si mamaliga parmezan ras.Se poate servi cu muraturi sau cu salata de sfecla cu maioneza!

TIPS-URI

1

e minunat un pahar de vin rosu langa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]