Tochitura

de Micutza Luana in Porc, 11 Dec 2013 | 4463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un carnat de casa
  • 3 felii carne de porc
  • un cabanos
  • o bucatica de slanina
  • o ceapa mica
  • o lingura bulion
  • o cescuta de vin
  • o cana de apa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnatul, carnea, cabanosul si slanina se taie cubulete nu foarte mici si se pun la prajit.

Ceapa se toaca marunt si se pune peste carne .

Adaugam usturoiul, sarea, piperul dupa gust, vinul si lasam 5 minute sa se inabuse.

Peste care adaugam bulionul , apa si cimbrul lasam sa scada.

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta , oua si branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

12.12.2013, 12:45

acu de sarbatori e cel mai potrivit

ianculubita 1

12.12.2013, 12:55

Micutza Luana 1

15.12.2013, 14:22

multumesc gagici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca