Tochitura

de Sim0na in Porc, 19 Mar 2012 | 5013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati carnat proaspat (amestec oaie 70%, porc 30%), foarte picanti
  • 400 g carne porc afumata putin
  • 4 feliute sunca afumata putin
  • ulei ptr prajit
  • malai, sare, ulei, apa - ptr mamaliga
  • branza burduf ptr ornat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Am pus la prajit sunca, carnatii si bucatile de carne taiate bucati nu foarte mici.

Separat, am facut o mamaliga din apa, sare, ulei si malai.. o mamaliguta mai tare asa. Am rasturnat mamaliga fiarta bine, in mijlocul platoului, am pus deasupra branza de burduf rasa si bucatile de sunca prajite. De jur imprejurul mamaligii am asezat bucatile de carne si carnat prajite bine.

Am servit alaturi de gogosari si conopida in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

19.03.2012, 22:32

bun,bun

mirela0911 1

19.03.2012, 23:03

mmmmmmm

Sim0na 1

21.03.2012, 07:47

Va invit la masa pe toate! Pupici si multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu carne de porc