Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta

de CramaHaiducilor in Mancaruri cu carne, 18 Oct 2012 | 17034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de iepure (un iepure intreg)
  • Ciupercute
  • Morcovi
  • Ceapa
  • Ardei gras
  • Foaie de dafin
  • Cimbru
  • Vin rosu vartos
  • Malai
  • Smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta:

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete cu vin, ceapa si condimente.

Dupa care la al mai mic foc se coace timp de 3-4 ceasuri, impreuna cu celelalte legume. Cand carnea e gata se adauga smantana si se serveste cu mamaliga si muraturi.

Se serveste la el un vin rosu demisec, pe gustul oricarui mesean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

adry88 1

18.10.2012, 16:27

apetisant

MotanLaOale 1

18.10.2012, 19:39

Sim0na 1

19.10.2012, 10:15

Waw!! Ma asez direct la masa!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure-n cuptor