Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

de Sidy in Porc, 23 Dec 2010 | 11104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne porc
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 1 rosie
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri ulei
  • faina de malai
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu mamaliguta:

Ceapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele mici, usturoiul, pasta de ardei, sare si piper . Peste carne se adauga o cana cu apa , se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea bine.
Se face mamaliguta punand intr-un litru de apa cu sare , 300 g malai( in ploaie) in momentul cand apa fierbe. Amestecam bine sa nu se faca cocoloase si lasam sa fiarba mamaliga. Amestecam din cand in cand.
Cand sunt bine fierte si carnea si mamaliguta se poat servi cu patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca