Tocanita de vara

de Dulciuri cu Georgiana in Mancaruri de post, 28 Iul 2015 | 9811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe rosii
  • 2 ardei galbeni
  • o vanata mica
  • un dovlecel
  • 4 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 5 rosii coapte bine
  • sare, cimbru, patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Tocam mai mare cepele, morcovii, vanata si dovlecelul.Intr-o cratita punem putin ulei ,  legumele tocate ,putina apa si o asezam pe foc.Lasam sa fiarba 15-20 minute apoi adaugam rosiile si ardeiul tocate.Adaugam si sare si cimbru verde . Dupa 15-20 minute adaugam si cartofii taiati.Introducem craticioara la cuptor si mai lasam circa 30 minute la foc mic.Dupa ce oprim focul adaugam si patrunjelul.

Este buna si rece si calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

29.07.2015, 10:00

foarte buna!

mirela0911 1

29.07.2015, 14:21

Foarte buna e!

Gicuta 1

10.08.2015, 11:45

cred ca-i buna si rece!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]