Tocanita de pulpe la ceaun

de lili in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 5753 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun acuma vara? Ceva mancarica la ceaun. Am ales sa fac o tocanita de pulpe la ceaun.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui ( am avut 16 pulpe)
  • 4 cepe mari
  • 3 ardei
  • 4-5 morcovi
  • o lingura de untura
  • 3 linguri pasta de ardei
  • o conserva de rosii intregi de la SunFood
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pulpe la ceaun:

Punem untura in ceaun . Cand s-a topit adaugam pulpele, le prajim si le scoatem intr-un vas. Adaugam ceapa, o parim pana devine cristalina. Punem din nou pulpele si apa cat sa le acopere. Cand au dat in fiert punem celelate legume taiate marunt, pasta de ardei si conserva de rosii, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba bine pana cand scade si se formeaza un sos gros ( daca scade  si pulpele sau legumele nu sunt destul de fierte se mai adauga apa). La final adaugam patrunjelel si mararul taiate marunt. Si tocanita este gata, numai buna de savurat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pulpe la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

18.09.2015, 10:50

dantes 1

18.09.2015, 13:51

Buna!

lili 1

18.09.2015, 15:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratar din piept cu cascaval