Tocanita de pulpe la ceaun

de lili in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 5830 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun acuma vara? Ceva mancarica la ceaun. Am ales sa fac o tocanita de pulpe la ceaun.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui ( am avut 16 pulpe)
  • 4 cepe mari
  • 3 ardei
  • 4-5 morcovi
  • o lingura de untura
  • 3 linguri pasta de ardei
  • o conserva de rosii intregi de la SunFood
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pulpe la ceaun:

Punem untura in ceaun . Cand s-a topit adaugam pulpele, le prajim si le scoatem intr-un vas. Adaugam ceapa, o parim pana devine cristalina. Punem din nou pulpele si apa cat sa le acopere. Cand au dat in fiert punem celelate legume taiate marunt, pasta de ardei si conserva de rosii, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba bine pana cand scade si se formeaza un sos gros ( daca scade  si pulpele sau legumele nu sunt destul de fierte se mai adauga apa). La final adaugam patrunjelel si mararul taiate marunt. Si tocanita este gata, numai buna de savurat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pulpe la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]