Tocanita de pui

de gaby_gabytza in Pui, 27 Feb 2014 | 4701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • 4 aripi
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 conserva rosii in suc
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Carnea o spalam bine, pulpele de pui le crestam putin. Intr-o cratita mai mare punem ceapa curatata si tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiile pe care le-am pisat inainte. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (eu am fiert-o putin, cat sa iau spuma) Adaugam sucul de rosii si apa cat sa acopere carnea, acoperim si lasam sa fiarba. Cand carnea este fiarta adaugam mararul si condimente dupa gust. Mai lasam cateva clocote si la final adaugam usturoiul pisat si daca dorim putem adauga patrunjel verde tocat marunt. Acoperim oala si mai lasam cca 5 minute inainte sa servim

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

28.02.2014, 06:29

foarte mult imi place si mie!

_Alina_ 1

28.02.2014, 09:27

gaby_gabytza 1

28.02.2014, 09:51

va multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita papricata de pui cu tarhon