Tocanita de pui

de oana_pisicutza16 in Pui, 16 Iul 2012 | 6568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • O ceapa potrivita
  • 3 lingurite de pasta de ardei
  • 3 linguri faina
  • Lapte
  • Sare
  • Piper
  • Apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei

peste ceapa calita se adauga pasta de ardei

pulpele se spala si se taie in doua

se calesc si pulpele pana isi schimba putin culoarea

se pune apa cat sa acopere pulpele

se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba

cand s-a fiert carnea se face o ingroseala din faina si lapte

se adauga ingroseala la tocanita si se lasa sa dea un clocot

se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]