Tocanita de porc cu sos de ardei si paste

de alldaycooking in Porc, 16 Mai 2013 | 4921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 400 gr pasta de ardei
  • 8 ciuperci
  • sare
  • busuioc uscat maruntit
  • 400 gr paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu sos de ardei si paste:

Eu am avut carne congelata si pentru ca am uitat sa o dezghet, am pus-o la fiert impreuna cu vinul rosu in oala sub presiune pt 20 de minute. Dupa 20 de minute, am taiat carnea in felii de grosimea unui deget, apoi am adaugat ceapa taiata grosier, cateii de usturoi si pasta de ardei. Am inchis din nou oala si am lasat sa fiarba impreuna cam 15 de minute. Am adaugat apoi ciupercile taiate in sferturi si am lasat sa mai fiarba 10-15 minute. Inainte de a servi am adaugat sare si am presarat busuioc maruntit.

Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. In farfurii am pus pastele, apoi sosul si cate 2 felii de carne, am mai presarat putin busuioc maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu sos de ardei si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de carne de porc cu ciuperci si orez