Tocanita de porc cu ciuperci

de Rahela Velicu in Porc, 16 Mai 2018 | 14414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc
  • 500 g ciuperci feliate
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ciuperci:

Punem ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile feliate la calit.

Separat prajim carnea de porc, iar dupa ce s-a prajit, o adaugam peste ciuperci, adaugam si ardeiul taiat julien, adaugam 1 cana de apa si pasta de tomate.

Acoperim cu un capac si lasam la fiert. Mai adaugam apa din cand in cand. Cand este gata, adaugam sare, piper si ardei boia. Tocam si mararul si-l adaugam in mancare la final.

TIPS-URI

1

Eu am folosit ciuperci conservate, dar se pot folosi si proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita nationala