Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

de Gicuta in Porc, 19 Iul 2015 | 4074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 5 cepe
  • 5 ardei copti(am avut la congelator)
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o lingurita bulion
  • 400 ml supa
  • 100 ml ulei
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt:

Taiem carnea de porc cubulete.

Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.

 Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.

 Turnam supa si fierbem sub capac, pana cand lichidul scade la jumatate.

 Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, lingurita de bulion,frunza de dafin ,condimentam si lasam sa scada tocanita.

 La sfarsit presaram verdeata tocata marunt. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun