Tocanita de pipote si inimi

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 6 Ian 2019 | 3375 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi
  • 2 cepe rosii
  • 100 g pasta de tomate,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper
  • ulei,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Taiem ceapa solzisiori, o calim in putin ulei, presaram boia si adaugam inimile si pipotele spalate si curatate. Turnam apa cat sa le acopere, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte inimile si pipotele. Daca este necesar mai adaugam apa fierbinte. Cand este fiarta carnea, adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba un pic. Servim cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ardei copti si carne de porc