Tocanita de oaie

de aishaflory in Oaie, 24 Mai 2014 | 7613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc carne de oaie
  • Ceapa
  • Foi de dafin
  • Sare/piper
  • 1 lgt Boia
  • Pasta de ardei sau ardei
  • 2 lg pasta de rosii concentrata
  • Cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de oaie:

Intr-o oala sub presiune puneti putin ulei, ceapa si o caliti citeva minute pana se inmoaie, apoi adaugati carne si o prajiti putin. Se adauga pasta de tomate si apa, dupa care puneti sare, piper, boia, foaia de dafin. 

Acoperiti oala si lasati sa fiarba subpresiune aprox 1 ora.Dupa 30 minute verificati daca mai este nevoie de apa. Dupa ce a trecut 1 ora luati capacul si puneti cartofi taiati cubulete si ardeiul sau pasta de ardei.Lasati sa fiarba inca 20 de min pana ce cartofii sunt fierti.

Pofta buna!

Se poate servi cu masline murate sau salata dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie