Tocanita de inimi si pipote (light)

de Dea_Dea in Pui, 29 Apr 2013 | 3409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr inimi si pipote
  • 4 linguri branza de vaci
  • 4 linguri de iaurt
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de inimi si pipote (light):

Se spala inimile si pipotele si se pun la fiert.

Se amesteca branza cu iaurtul si oul.

Cand sunt fierte pipotele se scurge apa de pe ele, se adauga compozitia de branza , iaurt si ou , se condimenteaza cu sare si se mai lasa la foc 5-10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de inimi si pipote (light)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]