Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii

de rivka in Pui, 16 Noi 2009 | 15580 vizualizari

COMENTARII (5)

Michelle 1

16.11.2009, 18:43

liana_geicu 1

16.11.2009, 21:55

este foarte buna, si eu mai fac, dar adaug si ardei rosu si cartof. Cu cartofi prajiti nu am mancat niciodata....interesant

rivka 1

17.11.2009, 19:05

da sunt foarte bune, barbatu=meu nu mai mancase niciodata pipote si inimi, a fost cam neincrezator...in fine nici eu nu mai mancasem de vreo...15 ani ? poate, dar acum tot imi spune sa-i mai fac....

liana_geicu 1

17.11.2009, 19:33

am luat si eu 2 caserole, cred ca o sa prepar dupa reteta asta....

rivka 1

19.11.2009, 17:34

azi am facut-o iar ca poza era de mai demult nu o postasem...langa fac puree de cartofi si salata si maine un orez basmati.
foarte buna si super ieftina...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui gratinat cu mozzarella