Tocanita de hribi cu ceapa si marar

de Merisor in Mancaruri de post, 19 Iul 2018 | 11070 vizualizari

 

Atât de gustoasă este această Tocăniță de hribi cu ceapă și mărar, servită cu mămăliguță, că nu te saturi doar dintr-o porție.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg hribi, curățați
  • 250-300 g ceapă
  • 3 căței de usturoi
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de hribi cu ceapa si marar:

Punem, într-un ceaun  wok, în cazul meu), uleiul la încins.

Tocăm ceapa solzișori și doi căței de usturoi, rondele.

Le călim în uleiul încins, până când ceapa devine sticloasă.

Adăugăm hribii bine spălați, scurși și tocați mărunt să se pătrundă bine și îi amestecăm bine cu ceapa călită.

Lăsăm hribii să se prepare la foc încet, amestecând din când în când, până când sunt bine pătrunși.

Îi asezonăm pe parcurs cu sare și piper și mai picurăm ulei, pentru că înghit multicel. Nu punem apă că stricăm gustul tocăniței.

Când uleiul se ridică la suprafață, atunci hribii sunt preparați.

Spre final, mai adăugăm un cățel de usturoi răzuit și mărarul tocat mărunt.

Servim delicioasa Tocăniță de hribi cu ceapă și mărar cu mămăliguță și nu ne mai trebuie altceva.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de hribi cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci pleurotus cu praz