Cureţi ceapa şi o tai julienne. Încingi uleiul într-o cratiţă şi călești ceapa.
Tai cubuleţe pieptul de curcan. Speli roșiile, le opărești și le decojești, apoi le tai cubulețe. Pui carnea și roșiile în cratiţă împreună cu câteva boabe de piper Delikat și o lingură amestec ierburi de grădină Delikat. Adaugi o linguriță de sare. Lași să se rumenească puțin carnea și apoi adaugi o cană de apă și lași să fiarbă la foc potrivit.
Frigi ardeii, îi cureți de coajă și semințe, îi tai fâșii şi îi pui în cratiţă. Pasezi roșiile din conservă și le adaugi peste compoziție. Amesteci şi lași să fiarbă compoziția (acoperită cu un capac) până când scade sosul și carnea este fiartă. Adaugi sare după gust și la final o lingură amestec ierburi de grădină Delikat.