Tocanita de ciuperci- de post

de Oana in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 7819 vizualizari

 

Un pranz rapid si tare gustos!

 

INGREDIENTE

  • o legatura ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • 2-3 linguri ulei
  • 500 gr ciuperci champignion
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • oregano uscat
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci- de post:

Curatam ceapa si usturoiul verde, le spalam bine si le taiem marunt. Ciupercile spalate bine le taiem in patru. Intr-o tigaie incapatoare sau intr-un wok se incinge uleiul, apoi se adauga ceapa si usturoiul si se lasa putin la calit. Se adauga ciupercile si se lasa sa se inmoaie. Daca lasa prea multa zeama o puteti scurge. La final se adauga condimentele si sucul de rosii si se mai lasa 2-3 minute pe foc. Se presara patrunjel verde si se poate servi cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci- de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline