Tocanita de ciuperci cu pui

de aurelya68 in Pui, 19 Apr 2011 | 4834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Pulpe pui
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • o conserva rosii Cirio
  • 1 cartof
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper si se pregatesc pe gratar. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la calit in putin ulei. Se adauga ciupercile taiate. Dupa ce acestea s-au inmuiat, se adauga rosiile Cirio, usturoiul taiat marunt si se condimenteaza dupa gust. Se poate adauga o cana de apa, pentru mai mult sos. Pentru ca sosul sa fie mai gros, se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si se lasa sa fiarba bine. Se serveste alaturi de pulpa de pui, peste care se pune putin sos de la ciuperci. Se presara patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci