Tocanita de ciuperci cu carnat afumat

de claudiaO in Mancaruri de legume, 15 Noi 2019 | 5385 vizualizari

 

O bunatate! Parol!
Usor de facut si din ingrediente putine!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci chapignon
  • 1 carnat macelaresc afumat
  • 4 cepe mari (3 galbene si 1 rosie)
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • jumatate de lingurita cimbru
  • sare, piper
  • 1 leg marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carnat afumat:

Ciupercile le spalam rapid intrun jet de apa, insistam cu un buretel pe unde au depuneri de pamant, apoi le taiem bucati mari. Ceapa o tocam solzisori. Carnatul il taiem rondele.

Incingem uleiul intr-o tigaie wok, punem carnatul la prajit, dar nu mult, cat sa se rumeneasca uso, apoi punem ceapa. O lasam pe foc pana se inmoaie putin, apoi adaugam ciupercile, punem sare, piper, cimbru si un capac peste si salam sa fiarba vreo 10 min.

Adaugam pasta de tomate si mai clocotim vreo 5 min, adaugam mararul si servim.

Cu mamaliga, daca avem chef sa facem sau cu paine proaspata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de hribi